На концерті Дорофєєвої у Червонограді сталася масова бійка зі стріляниною: співачка вже відреагувала (відео)

Читать на русском
Автор
1451
Надя Дорофєєва прокоментувала стрілянину після її концерту Новина оновлена 14 вересня 2024, 13:11
Надя Дорофєєва прокоментувала стрілянину після її концерту. Фото Колаж "Телеграф"

З’явилися подробиці масової заварушки в Червонограді

Вранці, 14 вересня, у телеграм-пабліках почали з’являтися відео та свідчення очевидців про те, що нібито охорона Наді Дорофєєвої вчинила стрілянину після концерту. Співачка вже відреагувала на скандал і прокоментувала те, що відбулося минулого вечора.

Відомо, що 13 вересня у Червонограді Львівської області проходив концерт Наді Дорофєєвої. Пізніше в мережі почали з’являтись відео, на яких видно, що охорона застосувала зброю, щоб заспокоїти фанатів співачки.

За попередньою інформацією, охоронці побили кількох людей та стріляли у повітря, щоб заспокоїти натовп. Також кілька людей нібито затримали та змусили присідати.

Після розголосу цього інциденту Надя Дорофєєва записала відео, де пояснила, що сталося. За словами співачки, вона не має охорони, а те що було на відео — це охорона, найнята організаторами концерту і до неї співачка не має жодного стосунку. Також артистка заявила, що штовханина сталася через 40 хвилин після її виступу в Червонограді.

"По-перше, я не маю охорони. На концертах усі організатори замовляють охорону, щоб захід проходив безпечно. Жерсть, що трапилася, я бачу в телеграм-каналах відео, де людина, можливо, охоронець, вона стріляє вгору, якась заварушка. У цей момент це вже було після концерту, ми самі почули постріли, коли були в гримерці. Подумали, може нам здалося, але, на жаль, не здалося. Я сподіваюся, що відповідні люди, служби, організатори розберуться із цим питанням. Тому що це є абсолютно ненормально", — прокоментувала Надя Дорофєєва.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дорофєєва відмовилася виступати в Юрмалі у Вайкуле. Вона не захотіла "дихати одним повітрям із росіянами".