Співав з ним в одній групі і мав величезний успіх: що відомо про померлого брата Майкла Джексона і як він виглядав

Читать на русском
Автор
4406
Тіто Джексон помер у віці 70 років Новина оновлена 16 вересня 2024, 11:45
Тіто Джексон помер у віці 70 років. Фото Getty Images/instagram.com

Тіто був старшим братом Майкла та Джанет Джексон

Після смерті батька Майкла Джексона у 2018 році, 16 вересня стало відомо про смерть рідного брата попкороля — Тіта Джексона. Музиканта не стало на 71 році життя.

Про смерть Тіта повідомляє видання Entertainment Tonight з посиланням на давнього друга та колишнього менеджера сім’ї Джексонів Стіва Меннінга. За його словами, Тіто Джексон помер у неділю, 15 вересня, через серцевий напад дорогою з Нью-Мексико в Оклахому.

Що відомо про Тіта Джексона

Тіто був третім із десяти дітей знаменитої родини Джексонів і старшим братом попідолів Майкла та Джанет Джексон. Разом з братами (Майкл, Джекі, Джермейн, Марлон, а пізніше і Ренді) він став відомим наприкінці 60-х та 70-х років у складі гурту The Jackson 5, підписавши контракт із Motown Records.

тіто джексон майкл джексон
Тіто Джексон за мікрофоном у The Jackson 5. Фото: Getty Images
тіто джексон майкл джексон
Золотий склад гурту The Jackson 5. Фото: Getty Images

Хіти, такі як I Want You Back, ABC, I’ll Be There та інші композиції, досі популярні. У 1997 році The Jackson 5 була введена в Зал слави рок-н-ролу та удостоєна зірки на Голлівудській алеї слави.

2003 року Тіто випустив сольну платівку I Gotta Play, 2016-го — Tito Time, а 2021-го — Under Your Spell. Крім того, виконавець продовжував виступати в сімейному гурті The Jacksons разом із братами Джекі та Марлоном Джексонами.

Тіто Джексон Джекі Джексон Марлон Джексон
Тіто Джексон, Джекі Джексон та Марлон Джексон із Jackson 5. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що легендарний Майкл Джексон сам був багатодітним батьком. Раніше "Телеграф" повідомляв, як зараз виглядають діти попвиконавця і чим займаються в житті.