Поплавський платить родичам за хлопчиків у роду: у сім’ї легенди поповнення, як виглядають його онуки та син

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 вересня 2024, 13:26

У сім’ї Поплавського днями народився третій онук

Незабаром — у листопаді — Михайло Поплавський відзначатиме свій ювілей — йому виповниться 75 років. До цієї події легендарний артист і ректор дав велике інтерв’ю Григорію Решетнику, в якому також розповів про єдиного сина, поповнення в його сім’ї і родовід Поплавських.

Як виявилось, у Михайла Поплавського офіційно єдиний син Олександр. Він народився у другому шлюбі виконавця із жінкою на ім’я Людмила, з якою він прожив разом близько 30 років. Нині сину Олександру вже 42 роки, і буквально днями у нього народилася третя дитина.

"Я дуже щасливий, що в мене є син, який вижив після аварії. Що є онуки, і всі хлопці. Вже три онуки. Буквально три дні тому народився третій. Я дуже вдячний Саші та Аліні, все ж таки три онуки Поплавських. Це рід Поплавських. Знову доведеться родовід переписувати", — поділився радісною новиною ректор.

Також Михайло Поплавський розповів, що фінансує всіх новонароджених хлопчиків у своїй родині, які мають прізвище Поплавський. За його словами, у двох молодших братів Станіслава та Володимира діти — це дівчата. Однак він сказав, що якщо у когось із племінниць народяться хлопчики і вони дадуть їм прізвище Поплавський, то він їх фінансуватиме.

"Дуже бережу рід, родовід Поплавських. Тому що потрібно зберегти все те наше — українське, наше коріння", — каже виконавець.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Михайло Поплавський розповів, як українська пісня увійшла до Книги рекордів Гіннесса.