Чоловік хрестив доньку, а вона першу леді: родину Зеленських та Олени Кравець поєднує не лише дружба (архівні фото)

Читать на русском
Автор
931
Олена Кравець та Олена Зеленська дружать ще з юності Новина оновлена 17 вересня 2024, 10:21
Олена Кравець та Олена Зеленська дружать ще з юності. Фото Телеграф, Getty Images

Олена Кравець стала хрещеною для першої леді, а її чоловік Сергій хрестив дочку Зеленських Олександру

Олена Кравець – відома українська актриса, яка багато років була учасницею студії "Квартал 95" та грала на сцені з Володимиром Зеленським. Однак під час війни вона пішла з колективу, але продовжила публічну діяльність. Як виявилося, Олену Кравець та президента Зеленського об’єднує не лише спільна робота в "Кварталі" та багаторічна дружба, а й кумівські, практично родинні зв’язки.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що об’єднує родину Зеленських та Олени Кравець крім дружби та роботи у "Кварталі 95".

Кравець та Зеленські

Зеленські та Кравець — хто кому куми та хрещені

Кравець та Зеленські багато років дружать сім’ями, гуляли на весіллях один одного і, як виявилося, хрестили дітей і не лише. Якось в інтерв’ю Каті Осадчій Олена Кравець зізналася, що вона є хрещеною матір’ю для своєї подруги та дружини Володимира Зеленського Олени.

Олена Кравець, Олена Зеленська

Ці незаплановані хрестини сталися тоді, коли чоловік Олени Кравець Сергій хрестив дочку Зеленських Олександру. Священик запитав присутніх на хрестинах, чи всі серед них хрещені. Тоді Олена Зеленська зізналася, що вона не була хрещена у дитинстві. Тому священик запропонував охреститись і їй.

Олена Зеленська діти
архівні фото Кравець та Зеленських

Тоді майбутня перша леді звернулася до своєї подруги із проханням стати її хрещеною, а Кравець погодилася. Таким чином, Олена Кравець стала хрещеною Олени Зеленської, а її чоловік Сергій хрестив старшу дочку Зеленських Олександру.

Квартал 95, архівні фото
Олена Кравець, архівні фото

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про батька першої леді Олени Зеленської та як він виглядає. Як виявилося, він кандидат наук, винахідник та помічник нардепа.