Розсварилася з родичами з Криму і довго була в тіні чоловіка-актора: як виглядає і чи виїхала за кордон дружина Кошового Ксенія

Читать на русском
Автор
1183
Ксенія Кошова та Євген Кошовий мають двох дітей
Ксенія Кошова та Євген Кошовий мають двох дітей. Фото Колаж Телеграфу

Ксенія Кошова - власниця відомого бренду одягу

Дружина українського комедійного актора Євгена кошового Ксенія, яка нещодавно показала сімейні фото, довго була в тіні чоловіка, залишалася за кадром і займалася материнством. Однак зараз вона відкрито заявляє про себе суспільству і веде активне соціальне життя.

Як виявилося, Ксенія Кошова — уродженка Ялти і після анексії Криму у 2014 році там залишилися її родичі. Зараз з рідними з Ялти дружина Євгена Кошового не спілкується.

Так, сестри та інші близькі люди Ксенії Кошової після анексії Криму залишилися в Ялті — рідному місті жінки. З початку повномасштабного вторгнення родичі дружини Євгена не писали та не дзвонили їй. Тому вона зробила перший крок і надіслала рідним фото зруйнованих Росією українських міст. У відповідь вона отримала букву Z. Також сестри у всіх месенджерах заблокували Ксенію Кошову. Однак за словами Ксенії Кошової, її подруга з Ялти, щодня тримає з нею зв’язок і підтримує Україну. Про це обраниця Євгена Кошового розповіла в інтерв’ю для ЖВЛ.

Сім'я Кошового
Фото: instagram.com/yalta_k
Фото: instagram.com/yalta_k

Чим займається Ксенія Кошова

Дружина Євгена Кошового активно займається модою. Вона створила власний бренд одягу PICO. Особливе місце у її роботі займає виготовлення та розробка сценічних костюмів для "Жіночого кварталу" та студії "Квартал 95", з якими вона вже багато років співпрацює.

Крім цього, Ксенія Кошова створила сукню для першої леді України. Вбрання було пошито за два з половиною дні до Дня Незалежності України у 2019 році.

Олена Зеленська, Володимир Зеленський
Олена Зеленська в сукні бренду Ксенії Кошової
Олена Зеленська, Володимир Зеленський
Олена Зеленська в сукні бренду Ксенії Кошової

Чи виїхала Ксенія Кошова за кордон

Як відомо, дружина Євгена Кошового зараз перебуває в Україні і не виїжджала за кордон за час повномасштабного вторгнення. Щобільше, 38 днів вона разом із сім’єю жила на паркінгу в машині на початку війни в Україні.

Фото:instagram.com/yalta_k

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про дружину екскварталівця "Юзіка". Як відомо, його обраницю звати Тетяна і вони виховують двох дітей.