Прожила з Поплавським півтора року у шлюбі, а потім переключилася на свиней: як виглядає перша дружина співака (фото)

Читати російською
Автор

Подружжя не зійшлося характерами і не змогло зберегти шлюб

Народний артист України та ректор столичного ВНЗ Михайло Поплавський, у якого в сім’ї нещодавно відбулося поповнення, був одружений двічі, його першу дружину, як і другу, звуть Людмила. Щоправда, з нею у шлюбі "юний орел" прожив недовго.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає перша дружина українського співака Людмила Глімбієвська та як склалися їхні стосунки. Ми дізналися про жінку деякі факти.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського і що про неї відомо

Вперше легендарний артист одружився у віці 24 роки, його обраниці Людмилі Глімбієвській було на той момент 20 років. Дівчина працювала медсестрою сільського фельдшерського пункту.

В одному з інтерв’ю колишня дружина співака розповіла, що вони з Поплавським з одного села — із Мечиславка. Вони познайомилися, коли Людмила з училища приїхала працювати до сільської лікарні. На той момент Михайло був завклубом і почав приділяти увагу Людмилі й дуже швидко запропонував їй зіграти весілля.

Перша дружина Михайла Поплавського, Фото: "1 хвилина" /1 хвилина

Жінка згадує, що весілля було велике, але шлюб їх тривав недовго, лише півтора року. Після цього Поплавський почав швидко розвивати свою кар’єру, а Людмила залишилася працювати медсестрою. Незабаром вона вийшла заміж за тракториста Володимира, потім бухгалтера Леоніда, від якого народила доньку Тетяну.

Людмила Глімбієвська /https://dpchas.com.ua/

У своєму інтерв’ю за 2011 рік Людмила згадувала Михайла з теплотою і назвала його після мами "найріднішою людиною". Відомо, що Поплавський навіть допоміг її дочці Тетяні вступити до київського ВНЗ, а також допоміг вилікувати її від тяжкого захворювання. Але незабаром вони припинили спілкування, адже Поплавський одружився вдруге.

Людмила Глімбієвська разом з дочкою Фото: gazeta.ua /https://gazeta.ua/

У мережі про першу дружину українського артиста мало інформації. У 2011 році жінка жила разом із дочкою у селі Великі Трояни (Кіровоградська область) та займалася господарством, у неї було 20 свиней, п’ятеро бичків та дві корови.

Людмила Глімбієвська жила у селі /https://gazeta.ua/

Наразі невідомо, де знаходиться Людмила Глімбієвська і чим займається на пенсії. Остання згадка про неї була у 2021 році, коли Поплавський в інтерв’ю "Зірковий шлях" заявив, що розлучився з першою дружиною через те, що вона заборонила йому вступати до інституту.

Людмила Глімбієвська розповіла про своє життя у селі /https://gazeta.ua/

Раніше "Телеграф" розповідав, що Михайло Поплавський розповів, як українська пісня увійшла до Книги рекордів Гіннесса.