Ефектно виглядає і працює на батька: що відомо про єдину доньку Павла Зіброва та скільки їй років (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 вересня 2024, 11:18

Дівчина вже давно працює на компанію зіркового батька

Павло Зібров є легендарним українським артистом, який довгі роки залишається актуальним на українській естраді. І хоча виконавець із задоволенням розповідає про своє особисте життя та кохану дружину Марину, про його єдину доньку Діану мало хто знає.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає і чим займається Діана Зіброва, скільки їй років і чи живе вона в Україні під час війни.

Діана — єдина дочка Павла Зіброва, що про неї відомо

Дочка Діана народилася у шлюбі Павла Зіброва з дружиною Мариною у 1997 році. Артист не приховував доньку від публіки і навіть публікував архівні фото з нею в дитинстві та юні роки, показуючи, як вона підростала. Зараз Діані 27 років і вона працює у компанії свого зіркового батька.

Як розповідав Павло Зібров, Діана його концертний директор та прес-секретар. І саме вона після початку великої війни стала для нього натхненням, саме вона підштовхнула артиста переспівати його легендарну пісню "Мертві бджоли" на новий патріотичний манер. Саме Діана займається тим, щоб ім’я Павла Зіброва не сходило з стрічок новин і світських хронік, а на його концерти ходили люди.

Особисте життя Діани Зібрової

Відомо, що Діана навіть під час війни живе в Україні та вже кілька років зустрічається з українським бізнесменом Андрієм Іщенком. Чоловік навіть зробив пропозицію доньці артиста, і вони планували весілля на 2022 рік. Проте спочатку пандемія, а потім велика війна відстрочили плани закоханих. Вони вирішили, що зараз весільне гуляння не на часі і відклали торжество до мирних часів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала Олена Зеленська перед тим, як стала першою леді. Коротка стрижка та сором’язливий погляд.