Співачка Оксана Білозір заспівала для військових у Росії, але є один нюанс (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4501
Оксана Білозір побувала на Курщині Новина оновлена 20 вересня 2024, 19:45
Оксана Білозір побувала на Курщині. Фото Facebook / Oksana Bilozir

Артистка зробила подарунок українським бійцям

Народна артистка України Оксана Білозір заспівала у Росії перед українськими військовими, які зараз перебувають у місті Суджа, що на Курщині.

67-річна виконавиця поділилася відео на своїй сторінці у соцмережі, на якому у зруйнованій церкві виконує композицію Володимира Стеха "Ісусе милий". Також у мережі є фото, на яких Оксана Білозір позує навпроти зруйнованого російського магазину "Пятерочка" (українською "П'ятірочка").

"Їздимо по різним ділянках фронту з Оксаною Білозір і підбадьорюємо наших бійців на захист нашої України. Привезли пісні, молитви і гостинці", — написав у своєму блозі військовий капелан Андрій Печений, який супроводжував співачку.

оксана білозір

"Тил і фронт єдині. Молимося і працюємо на Перемогу!", — доповнив Андрій Печений. На кадрах бачимо, що Білозір співає для українських військових та підтримує їх добрим словом.

оксана білозір прапор україни
оксана білозір військові

Нагадаємо, що у січні Оксана Білозір розповіла, як заробляє на життя під час війни. Нещодавно ім'я її невістки обговорювалося в контексті її любові до люксового життя. Відомо, що Лариса Білозір, Народна депутатка України, користується новенькою Tesla вартістю 2 мільйони гривень.