Перекладає пісні на українську і розійшовся з проросійською дружиною: де зараз екссоліст Quest Pistols Антон Савлєпов

Читать на русском
Автор
1457
Антон Савлєпов та Ірина Горбачова
Антон Савлєпов та Ірина Горбачова. Фото Колаж Телеграфу

Є підозри, що співак живе за кордоном

Антон Савлєпов — український музикант, відомий як соліст гурту Quest Pistols, який здобув популярність у 2000-х завдяки хітам, що поєднували поп, рок та хореографію. Савлєпов також відомий своєю участю в гурті Агонь, а згодом запустив сольний музичний проєкт під своїм прізвищем — SAVLEPOV.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Антон Савлєпов і чим він займається. Ми також розповімо, що відомо про брата співака, який потрапив у російський полон та підозри про те, що виконавець живе за кордоном.

Антон Савлєпов — що відомо

Народився Антон 14 червня 1988 року в Харківські області. Ще у дитинстві він захоплювався музикою і танцями.

Антон Савлєпов

Коли Антон був підлітком, він знайшов собі кумира — Майкла Джексона. Хлопець навіть почав одягатися, як легендарний виконавець і змінив зачіску. Пізніше Савлєпов вступив до Київського національного університету культури та мистецтв, але відрахувався через місяць. Його помітив Юрій Бардаш — відомий український продюсер і запросив до колективу "Quest".

У 2007 році колектив став співочим гуртом, який мав назву Quest Pistols. На шоу "Шанс" вони виконали пісню "Я устал" — саме вона принесла їм популярність.

Особисте життя Антона Савлєпова

Антон Савлєпов був одружений з арт-директоркою гурту "Агонь" Юлією. У щлюбі не було спільних дітей, але дружина співака мала доньку. Разом із коханою вони відкрили сендвіч-бар у Києві, який мав назву "Orang+utan". За кілька років пара розлучилася, але не оголошувала причину.

В тому ж році стало відомо про стосунки Савлєпова з акторкою Іриною Горбачовою. Вже за три роки, у 2023, пара розлучилася. Горбачова, яка народилася в Маріуполі, показала свою проросійську позицію і поїхала жити до Москви.

Антон Савлєпов Ірина Горбачова

Війна та особисті втрати

Після початку війни в Україні Антон Савлєпов активно підтримує Україну та засуджує російську агресію. Він дає благодійні концерти за кордоном і показує, як донатить гроші на ЗСУ. Також стало відомо, що його брат Сергій потрапив у полон до російських військових під час окупації Куп'янська у 2022 році. Сім'я досі не має інформації про його місцеперебування, але вони не втрачають надії на його повернення​, як повідомив Савлєпов в інтерв’ю для "Фокуса".

Антон Савлєпов

До речі, гурт Quest Pistols під час війни переклав найвідоміші треки на українську мову. Саме з цими піснями дають концерти.

Де зараз Антон Савлєпов

Влітку 2022 гурт Quest Pistols повідомив, що відновлює свою роботу та анонсував тур Європою. Як повідомили на "Телебачення Торонто", Савлєпов з того ж часу виїхав з України і жодного разу не повертався. Сам Савлєпов не дає коментарів щодо свого місцеперебування.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз зірка "Маски-шоу" Георгій Делієв і що говорить про війну