Знав свою тещу, коли вона була вагітна його дружиною: як виглядає молода жінка автора музики до "Острова скарбів" Бистрякова

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 вересня 2024, 10:46

Їх бурхливий роман тривав шість років

Український композитор Володимир Бистряков, який написав музику до "Острова скарбів", виїхав із нашої країни на початку війни. Разом із другою дружиною Ольгою вони живуть у Європі.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає дружина композитора та як вони познайомилися. Виявляється, у них дуже велика різниця у віці.

Як виглядає дружина Бистрякова Ольга і що про неї відомо

Авто музики "Куди поїхав цирк" та "Острів скарбів" в одному з інтерв’ю розповів про містику, яка відбувалася у його житті. Зокрема, вона пов’язана зі знайомством з його другою дружиною. Виявляється, Бистряков познайомився зі своєю майбутньою тещею, коли вона була вагітна його дружиною.

Композитор згадує, що з першою дружиною Регіною вони якось пішли до друзів на сімейну урочистість і сиділи за спільним столом. Навпроти сиділа компанія молодих дівчат, дивилася на них і перешіптувалася. Одна з них була з животом, який помітно округлився. Пізніше він дізнався, чому дівчатка реготали, виявилося, що їм здавалося кумедним, що Регіна має такого старого чоловіка. А дізнався композитор про це через 18 років зі слів уже тещі, яка на той момент була вагітна Ольгою.

Володимир Бистряков зі своєю дружиною Ольгою /https://www.facebook.com/olyushenka

Відомо, що друга дружина Бистрякова була співачкою, учасницею групи "Альтана". Він побачив її у 14 років, коли вона прийшла на конкурс "Як стати зіркою". Тоді композитор сидів у журі. Але стосунки між ними почалися, коли дівчині стукнуло 18 років. Ольга молодша за Бистрякова на 36 років, а її мама Тетяна молодша за композитора на 16 років.

Бистряков закрутив роман із Ольгою, коли їй було 18 років /https://www.facebook.com/olyushenka

Бурхливий роман Бистрякова з молодою коханою тривав шість років, після чого він вирішив на ній одружитися. Ольга була проти пишного весілля, але Володимир наполягав на тому, щоб урочистість була гарною, із сукнею та лімузином.

Весілля Бистрякова з дружиною Ольгою /https://www.facebook.com/olyushenka

Бистряков зізнався, що Ольга називала його "татом" і це зовсім його не бентежило. Але велика різниця у віці не стала перешкодою для їхнього щасливого життя. У шлюбі з Ольгою у Володимира народилося двоє дітей: Марія та Олександр. Від попереднього шлюбу з Регіною композитор також має доньку Ірину та сина Георгія.

У шлюбі з Ольгою у Бистрякова народилося двоє дітей /https://www.facebook.com/olyushenka

Відомо, що разом із дружиною Ольгою композитор заснував школу "Театр пісні Ольги та Володимира Бистрякова", де вони викладали акторську майстерність та танці. А коли почалася повномасштабна війна, Бистряков поїхав із дружиною та дітьми до Європи. Нині вони проживають у Німеччині та ведуть не публічний спосіб життя.

Бистряков поїхав із дружиною та дітьми до Європи /https://www.facebook.com/olyushenka

Композитор веде сторінку у Facebook, де критикує українську владу. Він заявив, що українці самі винні у війні. Ще до цього, у 2014 році, Бистряков також вирізнявся своїми цинічними висловлюваннями про Революцію Гідності та підтримав анексію Криму.

Ольга також веде свою сторінку у Facebook і, судячи з фотографій, жінка дуже часто подорожує Європою. Нещодавно вона відвідала Італію та Францію.

Ольга Бистрякова подорожує Європою /https://www.facebook.com/olyushenka
Дружина Бистрякова за кордоном /https://www.facebook.com/olyushenka

"Телеграф" писав раніше, як виглядає перша дружина Поплавського. У шлюбі з Людмилою Глімбієвською співак прожив лише півтора року.