Раділа популярності чоловіка, а зараз побоюється погроз: як виглядає дружина Арестовича і чим займається

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 жовтня 2024, 14:17

У шлюбі з Анастасією у Арестовича народився син

Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович став дуже популярним на початку війни, його називали "головним заспокійливим". Але через свої скандальні висловлювання він швидко втратив роль "краша" і викликав непорозуміння та гнів з боку українців. Невдовзі зі своєю дружиною Анастасією він виїхав із країни.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає його кохана та скільки років вони разом. Ми дізналися, чим займається Анастасія і як вона познайомилася з Арестовичем.

Як виглядає дружина Арестовича та як вони зустрілися

Ексрадник ОП був одружений тричі. З нинішньою дружиною Анастасією він познайомився на своїх заняттях в авторській психологічній школі. Дівчина в інтерв’ю розповіла, що Арестович одразу заявив їй про намір закрутити з нею роман і незабаром вони почали жити разом.

Анастасія зізналася, що за два тижні Олексій зробив їй пропозицію руки та серця прямо в під’їзді будинку. І вона відповіла "так", оскільки була сильно закохана. Весілля вони відсвяткували у Греції.

Дружина Арестовича /https://www.instagram.com/anastasiia_arestovich/

Від двох попередніх шлюбів Арестович має дві дочки: Веронікута Аеліту. А Анастасія подарувала йому сина Олександра.

Син Олексія Арестовича /https://www.instagram.com/anastasiia_arestovich/

Виявляється, жінки перебувають у нормальних стосунках та спілкуються між собою, навіть разом відпочивали з дітьми. Анастасія зізналася, що відпочинок з колишніми дружинами Олексія спочатку дався їй складно, але вона вже тоді активно займалася психологією та особистісним зростанням, тому шукала для себе різні мотивації, щоб спокійно прийняти цю ситуацію.

Третя дружина Олексія Арестовича /https://www.instagram.com/anastasiia_arestovich/

У 2022 році, коли кар’єра Арестовича злетіла і він став дуже популярним, в інтерв’ю Elle кохана політика розповіла, як реагує на підвищену увагу до його персони. Анастасія зізналася, що Олексій був популярним серед жінок ще тоді, коли вони познайомилися, але те, що йому симпатизують жінки, дружину не бентежить, а навпаки, тішить.

Арештович разом із дружиною Анастасією /alexey.arestovich / Instagram

Однак після низки скандалів Олексія Арестовича почали критикувати, взимку 2023 року він написав заяву про звільнення з ОП. А у вересні того ж року він виїхав з України до США і почав активно розповсюджувати русофільські та українофобські тези. Після успіху ЗСУ у Курській області він швидко "перевзувся" і змінив риторику щодо України, викликавши хвилю обурення у народу.

Разом з ним до США виїхала і його дружина Анастасія та син. У своєму інтерв’ю Ганні Оліцькій вона розповіла, що стежить за новинами в Україні й рідна країна є її "місцем сили". Анастасія зазначила, що вони з Олексієм не ховаються, вони залишаються за кордоном, оскільки мають там свої справи.

Дружина Арестовича сказала, що боїться за майбутнє України й не хоче, щоб війна торкнулася їхнього сина. Щодо чоловіка, вона відповіла, що в неї завжди є якісь страхи про переслідування чи погрози, але це просто факт, з яким треба жити. Сам Арестович після виїзду за кордон назвав себе "політиком у вигнанні".

Анастасія за професією психолог і активно розвивається у цьому напрямі. Соціальні мережі жінка не веде, останню її публікацію було зроблено у 2023 році, в ній вона розповіла про слід, який людина залишає у Всесвіті.

Анастасія Арестович разом із чоловіком виїхала під час війни /Скриншот

Що стосується Арестовича, але він є активним користувачем Instagram. На своїй сторінці він розповідає про свою школу "Апейрон", веде ефіри та розмірковує на політичні теми.

"Телеграф" писав раніше, як виглядає чоловік Сергія Притули і як вони познайомилися. Ми дізналися деякі факти біографії Катерини Сопельник.