"Це моя ідеальна перемога": фронтмен "Антитіла" Тополя розповів, чим має закінчитися війна в Україні

Читать на русском
Автор
1077
Тарас Тополя висловився про війну в Україні
Тарас Тополя висловився про війну в Україні. Фото https://www.instagram.com/tarastopolia/

Артист та парамедик поділився своїм баченням, якою має бути українська перемога

Український виконавець та фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який з початку війни разом зі своїми музикантами пішов служити у Сили оборони України, поділився, якою бачить українську перемогу у війні. Також він висловив думку про те, чи доведеться воювати нашим дітям у майбутньому.

Так, в інтерв’ю виданню "Обозреватель" Тополя розповів, що ідеальним для нього варіантом завершення війни та перемоги в ній України стане те, що ми повернемо всі свої території, а Росія заплатить за шкоду, яку вона завдала — містам, інфраструктурі, людям та країні. загалом.

"Це відновлення України, відновлення всіх зруйнованих міст, інфраструктури. Це пояс безпеки на кордоні з Україною, демілітаризована зона. І це, звісно, вступ України до Європейського Союзу та НАТО і розпад Російської Федерації. Це моя ідеальна перемога", — поділився Тарас Тополя.

Тарас Тополя

Також артист відповів на запитання, чи потрібно готувати дітей до війн із РФ у майбутньому. За словами Тополі, йому не хотілося б, щоб його діти в майбутньому воювали, проте загроза з півночі нікуди не подінеться. Саме тому українських дітей уже зараз треба готувати, навчати воєнній справі.

"Я хотів би, щоб ми завершили цю війну найближчим часом. Правильно її завершили, з правильною перемогою. Щоб наші діти знали про це, могли готуватися у військовому плані. Але я не хочу, щоб у наших дітей була необхідність застосовувати свої майбутні військові навички безпосередньо на полі бою. Найкраще, щоб північний сусід розумів, що нація підготовлена і сюди не треба лізти", — сказав фронтмен "Антитіла".

Раніше "Телеграф" розповідав, що говорив про Україну Вахтанг Кікабідзе та за що ненавидів Путіна. Любив та підтримував усім серцем.