"Тебе забрала війна": у воїна ЗСУ Даніеля Салема загинув рідний брат (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 жовтня 2024, 13:37

Брат відомого ресторатора захищав Україну від росіян

Відомий ресторатор та телеведучий Даніель Салем, який на початку повномасштабного вторгення пішов на захист України, повідомив про загибель свого рідного брата. Чоловік загинув на фронті.

Про свою втрату Салем розповів у блозі Інстаграму. Військовий поділився з підписниками своїми спогадами про спільне дитинство з рідною людиною та своїм болем.

"Ми все робили разом: перші кроки, перші ранки, перші поцілунки, перші бійки, хуліганство… ми воювали разом… І ось тебе нема, ти пішов, так рано! І це не чесно! Ми так не домовлялися!", — написав Даніель, і додав до посту архівне чорно-біле фото з братом.

За словами ресторатора, його брат був завжди хитрішим, уважнішим і сильнішим, і з дівчатами йому завжди щастило більше. "Ти — частина мене, а я — тебе! Я люблю тебе мій брат, моя кров! Мені боляче, як ніколи! Тебе забрала війна, а ми завжди з тобою думали, що це буде пісок та текіла! Побачимося з тобою у Валхаллі", — написав Салем.

Нещодавно "Телеграф" повідомляв про смерть зятя покійної Ірини Фаріон. Ми розповідали, що відомо про Василя Особу та його родину.