Що Вакарчук та "Океан Ельзи" постять у соцмережах після рейду ТЦК на концерті у Києві (оновлено)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 жовтня 2024, 13:42

12 жовтня "Океан Ельзи" святкує своє 30-річчя, проте українці обговорюють зовсім інше

У п’ятницю, 11 жовтня, співробітники ТЦК разом із поліцією влаштували рейд після концерту гурту "Океан Ельзи" у Києві. Вони перевіряли документи у чоловіків, які виходили з концерту, пакували людей у буси. Ця ситуація викликала бурхливе обговорення у мережі.

Тим часом, реакції з боку самого гурту "Океан Ельзи" та їхнього фронтмена Святослава Вакарчука не було. Поки в мережі обговорюють інцидент "бусифікації" після концерту, на сторінці "Океан Ельзи" в Instagram постять лише кадри із самого концерту та його атмосфери. Святослав Вакарчук взагалі кілька днів не з’являвся у соцмережі та не робив нових постів та сторіс.

Скріншоти сторіс на Instagram-сторінці "Океан Ельзи"

Зазначимо, що концерт "Океану Ельзи" відбувся у Палаці Спорту у Києві в п’ятницю, 11 жовтня. Це був перший концерт із програми туру до 30-річчя колективу. І після рейду ТЦК після київського концерту, фанати почали швидко продавати вже куплені квитки на інші концерти "Океану Ельзи" в інших містах України.

До речі, подібні рейди працівників ТЦК із поліцією вчора, 11 жовтня, пройшли і в інших містах України. Так, про перевірку документів та "бусифікацію" повідомлялося у Рівному, Хмельницькому, Харкові, Дніпрі, Львові та інших українських містах.

*Оновлено

Трохи згодом з'явилася реакція Святослава Вакарчука. Він дав коментар ТСН, проте не сказав жодного слова про ситуацію з облавою ТЦК та поліцією на відвідувачів концерту.

"У нас сьогодні день народження, я сподіваюся, що ви нас також вітаєте. Ми дуже щасливі, що стільки людей прийшли та приходять нас підтримати, слухають нашу музику. Загалом для нас це велике свято. Ці 30 років для нас були дуже важливими. Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. Навіть за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка", — відповів Святослав Вакарчук.

https://www.instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Раніше "Телеграф" розповідав, чому ТЦК потрапляють у скандали та кому це вигідно, розповів військком.