Харківські Соколи поступилися Миколаєву

Автор
Харківські Соколи поступилися Миколаєву

Команда боролася до кінця матчу, але не змогла вирвати перемогу.

Команда Віталія Чернія на домашньому паркеті на останніх секундах матчу вирвала перемогу у новачків Суперліги Парі-Матч – Харківських Соколів із рахунком 74:73.

Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат

Миколаїв, СК Надія

Миколаїв – Харківські Соколи – 74: 73 (21:14, 11:17, 30:22, 12:20 )

З перших секунд гри команди вели рівну боротьбу, але вже в другій половині чверті миколаївці при рідних трибунах зуміли оформити ривок та повести у грі +8. Ще за хвилину після вдалого проходу від Адедирана різниця в рахунку склала вже 10 балів. Завершився стартовий відтинок з рахунком 21:14.

В другій чверті гості зуміли досить швидко відігратись та вже на другій хвилині рахунок зрівняти: три поспіль дальніх забили Джексон та Бояркін.

Господарі зусиллями невтомного капітана Онуфрієва намагалися знову втікти у відрив, але харків’яни вже своїх опонентів не відпускали, хоча й самі переломити хід гри та вийти у лідери також не могли. Перша половина гри завершилась за мінімальної переваги команди Віталія Чернія – 32:31.

В другій половині матчу команда з Миколаїва знову заволоділа ініціативою та віддалилися у рахунку на відстань десяти балів. Проте, в останньому періоді Соколи знову підібрались впритул.

Вирішувався ж матч на останніх секундах гри: Миколаїв увійшов в клатч-тайм маючи перевагу в 1 бал за хвилину до закінчення гри, гості ж на останніх секундах у своїх спробах були не точними.