Історичний матч: Київ-Баскет кличе вболівальників на гру проти турецького гранда

Автор
596
Історичний матч: Київ-Баскет кличе вболівальників на гру проти турецького гранда

Єдиний представник України продовжить боротьбу в єврокубках.

4 березня в столичному Палаці спорту представник Суперліги Паріматч «Київ-Баскет» зіграє з турецькою командою «Пінар Каршіяка». Ця зустріч відбудеться в рамках чвертьфіналу Кубка Європи ФІБА. Нагадаємо, що «Київ-Баскет» залишився єдиним представником України в єврокубках.

У тому, що на майданчику буде спекотно можна не сумніватися. Разом з турецькою командою прилетять близько 150 фанатів. Також активно купують квитки і турки, які проживають в столиці України. Так що підтримка гостям забезпечена і вболівальникам «Київ-Баскет» ще доведеться постаратися, щоб перекричати турецьких візаві. Що стосується баскетболістів, то вони вже показали, що заряджені перемагати. Після фінальної сирени недавнього матчу «Київ-Баскет» – «Запоріжжя» (95:85) форвард киян Сергій Павлов і захисник гостей Лью Столлворт влаштували бійку. Втім, будемо сподіватися, що в єврокубковій грі обійдеться без таких емоцій.

Баскетбольна збірна України - 29-та у світі

«Нам потрібна підтримка наших уболівальників на цій грі. Турки викупили половину залу, але друга половина повинна бути нашою. Наші фанати повинні бути агресивними та гучними, а не як в церкві. Не кожен день в Україні гостює одна з топових команд Туреччини», – сказав головний тренер БК «Київ-Баскет »Айнарс Багатскіс.

Додамо, що матч-відповідь відбудеться в Ізмірі 11 березня.