Колишній чемпіон світу рекомендує Уайлдеру не брати реванш проти Ф'юрі

Автор
Колишній чемпіон світу рекомендує Уайлдеру не брати реванш проти Ф'юрі

Карл Фроч не бачить сенсу в третьому бою Уайлдер - Ф'юрі.

Колишній чемпіон світу у другій середній вазі Карл Фроч зізнався, що не бачить перспектив для екс-чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтея Уайлдера в потенційному реванш з Тайсоном Ф'юрі.

«Я чув пояснення Уайлдера про занадто важкий костюм. Думаю, ви посміялися над цим, як і багато інших. Такі виправдання не можуть сприйматися серйозно. Звинувачувати в поразці костюм просто нерозумно.

Ф'юрі був хороший в той вечір. Він доніс до Деонтея безліч ударів. В цьому і криється причина поразки Уайлдера. Я був вражений виступом Тайсона. Це було блискуче. Мало хто думав, що йому вдасться таке. Він переміг у манері, властивій для Деонтея. Це була феноменальна перемога, одна з кращих які мені доводилося бачити в суперважкій вазі.

Уайлдер втратив декілька позицій в рейтингу The Ring

Думаю, Уайлдер захоче прийняти реванш. Тим більше, він намагається звинуватити в поразці костюм, слабкість ніг і так далі. Але я думаю, що згода на реванш буде помилкою. Для Деонтея це небезпечний бій, особливо, якщо він погодиться на нього відразу. Не можу уявити третьої зустрічі між ними ", - наводить слова Фроча BoxingScene.