Олімпійський чемпіон хоче провести другий бій із Ломаченком

Автор
Олімпійський чемпіон хоче провести другий бій із Ломаченком

Британський боксер легкова вагової категорії Люк Кемпбелл має намір добитися проведення другого бою проти українського чемпіона світу Василя Ломаченка.

"Я буду боротися за пояс і виграю його. В даний момент стоїть питання про те, коли і з ким. Я боксер, який просто хоче битися. У мене немає сили, щоб вимагати титульного поєдинку. Мені просто потрібно залишатися спокійним", - розпочав британець.

На думку Кемпбелла, поразка від українця допомогла стати йому сильнішим боксером.

"Що стосується Ломаченко, кожен болючий урок - це вивчений урок. Нехай я не виграв в останньому бою, але я відчуваю, що став лише сильнішим. Я б хотів знову побитися з Ломаченко. Я бажаю завоювати позицію, в якій отримаю право на реванш. Можливо, я єдиний боксер на планеті, який говорить, що хоче битися з Ломаченко. Решта не згадують його ім'я. Я все розумію і знаю, чому вони так роблять. Я також знаю, що в другому бою можу зробити більше. Але я повинен заслужити цей поєдинок", - підкреслив британець.

Перші спроби Мейвезера в ролі тренера (Відео)

Примітно, що олімпійський чемпіон Лондона (2012) повинен був провести свій майбутній бій із домініканцем Хав'єром Фортуною за титул чемпіона світу WBC 17 квітня. Однак через спалах коронавірусної хвороби в світі бій був перенесений.

Нагадаємо, що у першому поєдинку Ломаченко переміг Кемпбелла за рішенням суддів.