Російську спортсменку госпіталізували після спроби суїциду

Автор
Російську спортсменку госпіталізували після спроби суїциду

Російську гімнастку Олександру Солдатову госпіталізували в одну з московських лікарень після спроби суїциду.

21-річна спортсменка потрапила до лікарні 5-го лютого. 

Про це повідомляє агентство міських новин "Москва" з посиланням на джерело в оперативних службах.

Варте уваги: 18-літній хокеїст збірної Казахстану Вілен Прокоф'єв помер від рідкісної форми раку 18-літній хокеїст збірної Казахстану Вілен Прокоф'єв помер від рідкісної форми раку 

"У столичну лікарню 5 лютого доставлена 21-річна О.Солдатова з тілесними ушкодженнями у зв'язку зі спробою суїциду. Також у дівчини діагностували булімію (патологічно підвищене відчуття голоду, – Спорт24). На цей момент пацієнтка не підлягає опитуванню і обставини отримання травми не повідомляє", – заявив співрозмовник агентства.

Російські ЗМІ повідомляють, що слідчі проводять за цим фактом перевірку.

"Р-Спорт" повідомляє, що Солдатова перебуває у Московському міському науково-дослідному інституті швидкої допомоги імені М. В. Скліфосовського.

"Вчора до нас надійшла, поки відвідувачам до неї не можна. Стан задовільний, температура ввечері і вранці – 36,8", – заявив представник медзакладу.

Телеграм-канал Mash інформує, що спортсменка самостійно прийшла в Морозівську лікарню у Москві. Це найближча до її дому медустанова.

"Навіщо? На це питання Солдатова відповіла про свою дурість. А потім злякалася і пішла до лікарів. Дівчину вирішили госпіталізувати, оскільки це все-таки спроба суїциду. У машині швидкої (її повезли в Скліф) поводилася адекватно і дуже шкодувала про те, що сталося", – йдеться у повідомленні телеграм-каналу.

Як грав Брайант проти інших зірок НБА (Відео)

Нерозумно зробила. Відразу після цього злякалася і пішла в лікарню, – цитує Mash спортсменку.

В інтерв'ю Olympic.ru від 4 лютого президентка Всеросійської федерації художньої гімнастики Ірина Вінер-Усманова розповіла, що Солдатова не виступить на етапі Гран-прі в Москві через проблеми зі здоров'ям.