Леоненко - про зміну тренера в Динамо

Автор
Леоненко - про зміну тренера в Динамо

Віктор Леоненко радить призначити в Динамо Романа Григорчука.

Експерт телеканалів Футбол 1/2 Віктор Леоненко в програмі Великий Футбол розповів про проблеми київського Динамо і висловився про призначення Олексія Михайличенка наставником клубу.

"У другому матчі Брюгге було сильніше. Потрібно розбирати тактику Динамо. Кияни швидко забили і відразу віддали ініціативу. Після голу Шепелєва бельгійці стали грати ще краще. Ніби вони вдома. Це був страх з боку гравців Динамо.

Михайличенко нічого не змінить, тому що ці футболісти нічого не можуть. Ігор Михайлович сам всім керував і накерувався. Скільки коштують його кращі гравці?

У Динамо вся команда в кризі. Вони проводять п'ять атак, і тільки одна закінчується ударом по воротах. Соля ми до сих пір не бачимо. Не знаю, чому Родрігеса вважають суперфутболістом. Вважаю, що в Лізі Європи йому нічого робити. Щось може пройде в чемпіонаті України.

Можу сказати, що чекає Динамо при Михайличенко. Якщо будуть контратаки, то з цими гравцями нічого не вийде. А якщо буде контроль м'яча, то ми побачимо гру без воріт. Приходить новий тренер і не може дозволити собі гравців, яких він хоче. Потрібно ліпити з того, що є і виходити в Лігу чемпіонів. Можу порадити Динамо Григорчука ", - зазначив Леоненко.