Михайличенко: "Динамо" не вдалося конструктивно зіграти з "Копенгагеном" (Відео)

Автор
Михайличенко: "Динамо" не вдалося конструктивно зіграти з "Копенгагеном" (Відео)

Олексій Михайличенко поділився враженнями від гри команди з “Копенгагеном” (1:1).

Головний тренер київського футбольного клубу “Динамо” Олексій Михайличенко поділився враженнями від гри команди з “Копенгагеном” (1:1) в матчі 3 туру групового турніру Ліги Європи УЕФА.

Олексій Михайличенко, зокрема, зазначив, що команді не вдалося конструктивно зіграти в атаці, моментів було небагато, але, на думку тренера, у "Динамо" вони були гостріше.

“Що не вдалося? Не вийшло конструктивно зіграти в атаці. “Копенгаген” зумів нав'язати боротьбу, а нам не вистачило швидкості, комбінаційної гри. Багато верхових єдиноборств ми програли, хоча готувалися до цього.

Безумовно, пропущений гол наклав відбиток і на перший тайм, і на весь матч. Він приніс дискомфорт всій команді. Але не думаю, що команда розгубилася, ми намагалися налагодити гру і комбінувати. Однак багато сьогодні не вдавалося.

Мені здалося, що моментів було небагато, але у нас вони були гостріше. Ми набрали одне очко, але втратили два”, - цитує Михайличенка пресслужба ФК “Динамо”.Також наставник київських футболістів прокоментував відсутність у заявці на цей матч Віталія Буяльського: “На передматчевому тренуванні він отримав пошкодження. Поки не знаємо, наскільки воно серйозно. Будемо сподіватися, що незабаром Віталій повернеться на поле”.