Oll.tv обіцяє компенсацію користувачам за проблеми з трансляцією Ліги Європи

Автор
Oll.tv обіцяє компенсацію користувачам за проблеми з трансляцією Ліги Європи

Oll.tv безкоштовно продовжить на місяць підписки користувачам сервісу.

Oll.tv проведе розслідування щодо причин збою під час матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Про це розповів директор сервісу Борис Данилов.

"Можна написати десятки причин вчорашнього збою і сотні тез про те, як ми готувалися і що зробили під час підготовки до плей-оф Ліги чемпіонів/Ліги Європи, але чи матимуть вони сенс для користувачів платного сервісу? Ні.

Можна тисячу разів вибачатися і просити вибачення, але чи стане від цього легше, якщо ти пропустив матч улюбленої команди? Навряд чи. Ви жадаєте відповідей, конкретики, відповідальності. І ви маєте на це повне право.

- Ми проводимо службове розслідування обставин системних аварій, детально розглядаючи як внутрішні, так і можливі зовнішні чинники.

- Ззовні залучені професіонали своїх галузей, наші фахівці продовжують працювати в понаднормовому режимі. Всі наявні технічні ресурси спрямовані виключно на питання надійності роботи сервісу.

- Ми призупинили рекламну активність, спрямовану на залучення нових користувачів. Всі сили і ресурси спрямовані на забезпечення якісної послуги існуючим користувачам.

У Росії відреагували на обшуки у біатлоністів

- Всім користувачам автоматично нараховано місяць додаткової дії до існуючої підписки. Сподіваємося на ваш кредит довіри тривалістю рівно місяць - не більше, не менше", - відзначив Данилов.