Максимов: Треба щось робити, аби вболівальники повернулись на стадіон

Автор
520
Максимов: Треба щось робити, аби вболівальники повернулись на стадіон

Набридло, що на матч ходить лиш по 300 фанів.

Головний тренер полтавської "Ворскли" Юрій Максимов після домашньої перемоги над "Шахтарем" (1:0) розповів про зміни в команді й бажання повернути вболівальників на стадіон.

Коуч порадів кількості фанатів на трибунах стадіону імені Бутовського.

Якщо на кожен матч так будуть приходити! Я це сказав і футболістам: Коли 200 людей на матчі – все виглядає зовсім по-іншому.

Але коли є багато глядачів – їх не обманеш: навіть якщо команда програє, але старається, вони прийдуть і на наступний матч, а якщо грають, спустивши рукави, то ніхто ходити на такий футбол не буде.

Настав час. Я кажу: Хлопці, ми граємо, а на матч приходить 300 людей. Заради кого ми граємо? Давайте щось робити, щоб народ повернувся до нас обличчям, вболівав за нас.

Максимова запитали, чому "Ворскла" стала такою агресивною з його приходом на тренерський місток.

Бо я пройшов таку школу, де не можна було ноги підбирати, треба було грати з першої до останньої хвилини. Зараз ми стараємось грати так само. Але це футбол. Буває всяке: хтось може грати добре, але програти, тобто хтось може грати не дуже добре, але виграти.

Зінченко прокоментував свій сьомий трофей у складі “Ман Сіті”

Так, футболісти додали фізично. Притім зірок не маємо – намагаємось витиснути максимум з того, що маємо. Я завжди вірю в те, що ми можемо вигравати. І у випадку з Динамо вірив, і цього разу. Коли тренер вірить в команду, у себе повірять і самі хлопці. Я їм сказав: Ми виграємо, тільки треба в це вірити – бігти і забивати голи.