Parimatch та ФК "Металіст 1925" продовжать співпрацю у новому сезоні

Автор
Parimatch та ФК "Металіст 1925" продовжать співпрацю у новому сезоні

Підтримка Parimatch відкрила для "Металіста 1925" нові можливості, допомогла залучити нових вболівальників

Після двох років співпраці Parimatch та ФК "Металіст 1925" прийняли рішення продовжити співпрацю. Бренд підтримував клуб ще тоді, коли харків'яни виступали під егідою ПФЛ, і ось тепер Parimatch заряджатиме "Металіст 1925" на перемогу вже у Прем'єр-лізі.

Співпраця клубу та бренду стала важливою для обох сторін, підтримка Parimatch відкрила для "Металіста 1925" нові можливості, допомогла залучити нових вболівальників та зробити значні кроки у розвитку футболу в регіоні.
Саме популяризація футболу в області є однією з головних цілей як Parimatch, так і "Металіста 1925". І тому бренд та клуб запланували провести найближчим часом низку акцій, які покажуть, що Харків є великим футбольним містом України.

Вже 25 липня на стадіоні "Металіст" відбудеться матч дебютний матч команди у Прем'єр-лізі. Харківська команда зіграє з "Рухом". Початок о 17:00.

"Нам приємно бути в команді і підтримувати харківських уболівальників тепер уже в вищому дивізіоні. Чекаємо перемог і глядачів на стадіоні. З цього року ми будемо активніше працювати з фанатами, впевнений ви побачите багато цікавого на матчах цього сезону", - сказав Head of sponsorship Parimatch Пилип Орлов.

"Ми раді продовженню співпраці Parimatch та "Металіст 1925". Футбол – спорт №1 в Україні, футбол – командна гра! І успішність результату залежить від злагодженості дій кожного учасника цієї команди. Тож нам надзвичайно приємно, що в нашій команді лише надійні партнери, серед яких - Parimatch", - відзначив Ярослав Вдовенко, генеральний директор ТОВ "ФК "Металіст 1925" Харків"

Parimatch — драйвер розвитку, який багато років надає підтримку спорту на різних рівнях. У портфелі партнерських проєктів бренду — Національна збірна України з футболу, ФК «Шахтар», ФК «Десна», ФК «Львів», ФК "Маріуполь", Федерація баскетболу України, Українська хокейна ліга та інші.