Третя поразка поспіль для Еліни Світоліної

Автор
677
Третя поразка поспіль для Еліни Світоліної

Українська тенісистка продовжує перебувати в пошуках своєї кращої гри.

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№7 WTA) завершила боротьбу на турнірі серії Прем'єр 5 в Досі після першого матчу.

У поєдинку другого кола українка у двох сетах поступилася Аманді Анісімовій з США (№29 WTA).

Доха. Друге коло

Еліна Світоліна (Україна) - Аманда Анісімова (США) - 3:6, 3:6

Спад у грі Світоліної триває, хоча сьогодні вже було трохи веселіше, ніж в попередніх двох матчах. Але, на жаль, побачити якогось цілісного малюнка гри від нашої першої ракетка поки що не виходить. Не видно також і тих козирів, за рахунок яких вона планує повертатися до великої гри.

У першому сеті Еліна була близькою до того, щоб повести з брейком, але обидва своїх шанси в третьому геймі не реалізувала. Більш того, далі вона сама віддала подачу і до кінця партії абсолютно нічого зробити не змогла.

Хоча варто відзначити, що гра йшла на рівних, але ситуація на корті влаштовувала саме Анісімову. Додавати потрібно було Світоліній, у якої на це зараз не вистачає можливостей. Відзначимо, що Еліна непогано подавала, але цього виявилося недостатньо.

У другому сеті американці також вистачило всього одного брейка, щоб довести партію до перемоги. Хоча Еліна і мала шанс вирватися вперед першою.

Переломний момент стався в п'ятому геймі, який був вельми інтригуючим. Спочатку американка заробила потрійний брейкпойнт, який був відіграний. А на четвертому - Світоліна допустила фатальну подвійну помилку.

Виглядала Еліна трохи приреченою, як і в кількох попередніх матчах. Дуже хочеться сподіватися, що вона зуміє правильно розібрати ситуацію і знайти моменти, за рахунок яких можна поліпшити свої результати.

У наступному колі Анісімова зіграє проти Світлани Кузнєцової або Іги Свьонтек. Раніше Світоліна і Ястремська вибули в Досі з парного розряду.

Хірн: Бій Джошуа - Ф'юрі відбудеться

Відзначимо, що Світоліна програла вже третій матч поспіль.

З понеділка Еліна збереже сьоме місце у світовій класифікації, якщо Белінда Бенчіч не вийде до фіналу.