Професійну кіберспортсменку Шаен Вікторіо засудили до 116 років в'язниці

Автор
501
Професійну кіберспортсменку Шаен Вікторіо засудили до 116 років в'язниці

За словами звинувачення, дівчина причетна до розкрадання чужого майна через інтернет-магазин.

Шаен не визнає свою причетність до обману і звинувачує в злочині свого колишнього чоловіка.

Стрімерка ще може подати апеляцію, чим вона і збирається зайнятися. У разі, якщо термін все ж таки приведуть у виконання, Шаен доведеться відсидіти 40 років, повідомляє бразильське видання UOL.

Деталі справи

Згідно з бразильським законодавством, максимальний термін, який особа може фактично відсидіти за один злочин, становить 40 років.

У період з 2013 по 2017 роки інтернет-магазин, заснований shAy та її колишнім чоловіком, обманював клієнтів. Люди віддавали гроші за товари, які вони надалі просто не отримували. Згідно з даними, від шахрайства постраждало 118 осіб.

У Instagram-сторіз стрімерка написала, що її колишній чоловік визнав провину і взяв на себе "100% відповідальності". Зараз Шаен скаржиться на наклеп в інтернеті і називає вирок нелюдським і антигуманним. 

Вікторіо виступала на професійній сцені Counter-Strike цілих 11 років – ще з часів CS 1.6. Після завершення кар'єри дівчина пішла на стрімінговий майданчик Twitch. За свою кіберспортивну кар'єру shAy отримала три титули жіночої ліги GamersClub і вважалася однією з кращих гравців жіночої сцени Counter-Strike.

UFC 248: Ейнджейчік повертається за титулом

Що відомо про Counter-Strike: Global Offensive?

Це одна з найпопулярніших комп'ютерних ігор сучасності, в якій гравець бере участь в подіях від першої особи. CS:GO – розрахована на багато користувачів і командна гра, де учасники змагаються один з одним, розподілившись на дві команди: терористів і спецназ. Гра передбачає кілька сценаріїв: розмінування бомби і порятунок заручника.