Xiaomi представила відеореєстратор з автоматичним записом ДТП

Автор
Xiaomi представила відеореєстратор з автоматичним записом ДТП

Гаджет привертає увагу своїми характеристиками і доступною ціною.

Компанія Xiaomi представила відеореєстратор 70Mai Smart Car DVR 2, який здатний автоматично починати запис одразу після моменту ДТП.

Основні характеристики. Як повідомляє Gizmochina Smart Car DVR 2 оснащений сенсором OmniVision з роздільною здатністю 2560х1600 пікселів, світосильною (f / 1.8) оптикою і кутом огляду 140 градусів.

"Серцем" відеореєстратора став процесор HiSilicon Hi3556V200. За заявою виробника, він здатний забезпечити ступінь стиснення на 30% більше порівняно з традиційним декодуванням H.264.

Вбудований G-сенсор дає змогу почати запис при зіткненні, навіть якщо машина припаркована і реєстратор знаходиться в сплячому режимі. Пристрій зберігає відеоматеріал дорожнього інциденту окремо від записів, що ведуться в постійному режимі поверх вже відзнятого матеріалу.

Окрім того в Smart Car DVR 2 передбачено Wi-Fi модуль, який дає змогу завантажувати і переглядати раніше записані відео на смартфоні. 

Дата старту продажів та ціна. Вартість новинки становить 42 долари (близько 1 100 гривень), дата початку продажів оголосять пізніше.