Microsoft оновив дизайн для Windows 10 (Фото)

Автор
Microsoft оновив дизайн для Windows 10 (Фото)

Microsoft вирішила внести зміни в легендарну Windows 10.

Технологічна компанія Redmond представила редизайн логотипу і іконок, в результаті якого буде змінено 100 різних іконок за формою, кольором та іншими параметрами.

Компанія намагається додати до “вінду” Fluent Design, який також з'явиться в додатках для iOS і Android в найближчому майбутньому.

Отже, що змінилося з логотипом Windows 10? Ну, чесно кажучи, не так вже й багато. Це все ще вікно з чотирма панелями з невеликим перекосом перспективи. Однак, незважаючи на те, що остання ітерація була синього або білого кольору, на цей раз Microsoft змінила градієнт.

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.