Відома авіакомпанія анонсувала послугу автоматичної реєстрації на рейс

Автор
Відома авіакомпанія анонсувала послугу автоматичної реєстрації на рейс

Угорський лоукост Wizz Air ввів послугу автоматичної реєстрації на рейс та відправки посадкових талонів. Її вартість становитиме 1,5 євро з кожного мандрівника.

Про зміни повідомили у фейсбуці авіакомпанії.

Пасажири Wizz Air зможуть скористатися новою послугою авіакомпанії Auto check-in. Тобто автоматично зареєструватися на рейс та отримати посадкові талони. 

Після бронювання квитків система лоукосту реєструватиме пасажирів, для яких активована послуга. Це відбуватиметься за 50 годин до вильоту. Вартість сервісу – 1,5 євро (приблизно 40 гривень) з кожного мандрівника.

Посадкові картки автоматично будуть надіслані пасажиру після реєстрації.

В авіакомпанії пояснюють, що послуга дозволить пасажирам зекономити час. А також в останні 2 дні перед вильотом не турбуватися про квитки на літак та посадкові місця.

Олег Скрипка та Христина Соловій спробували себе у чуттєвому дуеті (Відео)

Як це працювало досі

Наразі клієнти Wizz Air можуть обирати місця під час самостійної ручної реєстрації. Вона й надалі залишиться безкоштовною. Реєстрація розпочинається за 30 днів до вильоту на сайті авіакомпанії для тих, хто оплатив вибір місць, за 48 годин – для інших. Закривається реєстрація через інтернет за 3 години до часу вильоту рейсу за розкладом.