З'явилися подробиці того, який буде iPhone 12

Автор
687
З'явилися подробиці того, який буде iPhone 12

iPhone 12 може отримати підтримку нового стандарту Wi-Fi.

iPhone нового покоління отримає підтримку надшвидкого Wi-Fi. Про це пише видання MacOtakara з посиланням на власні джерела, передає MacRumors. iPhone 12, презентація якого запланована на осінь, може отримати підтримку нового стандарту Wi-Fi, відомого як IEEE 802.11ay.

Передбачається, що він буде використовуватися в iPhone для передачі інформації на короткі відстані. Як зазначає MacRumors, мова може йти про передачу файлів з iPhone на інший Apple-гаджет за допомогою AirDrop. Імовірно, новий стандарт Wi-Fi може бути використаний і для роботи з гарнітурою доповненої і віртуальної реальності.

Стандарт IEEE 802.11ay є розширенням до поточних бездротових мереж. Він має робочу частоту 60 гігагерц, збільшену швидкість передачі даних - до 40 гігабітів на секунду і дальність передачі до 500 метрів.

У PlayStation з'явився TikTok аккаунт

Раніше очікувалося, що розробка стандарту буде завершена до кінця 2020 року. На думку джерел, лінійка iPhone 12 буде містити кілька флагманських смартфонів, вихід яких відбудеться у вересні 2020 року. Нагадаємо, в грудні портал MacOtakara заявив, що смартфон отримає деякі використані в iPhone 4 дизайнерські елементи і магнітний конектор, який може бути доданий для взаємодії зі стилусом.