Конференцію Facebook скасували через коронавірус

Автор
Конференцію Facebook скасували через коронавірус

Компанія Facebook скасувала масштабну щорічну конференцію для розробників через загрозу поширення коронавірусу (COVID-19).

Про це повідомляється у пресрелізі організаторів.

«Щороку ми з нетерпінням чекаємо можливості об’єднатися із нашою глобальною спільнотою розробників F8 та поділитися нашим баченням майбутнього, яке ми будуємо разом. Однак, враховуючи зростаюче занепокоєння щодо Covid-19, ми прийняли рішення скасувати F8 2020», - йдеться у пресрелізі.

Натомість організатори конференції планують організувати локальні зустрічі, відеоконференції та онлайн-трансляції для запланованих учасників даного заходу.

Також повідомляється, що Facebook розраховує надати додаткову інформацію щодо своїх планів на F8 протягом наступних кількох тижнів.

Зазначається, що конференція F8 проводиться щороку з 2007 року та є однією із найбільших подій, що організовує Facebook.

Цьогорічний захід мав відбутися 5 та 6 травня в Сан-Хосе, штат Каліфорнія.

З AppStore видалили гру Plague Inc

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 28 лютого, за даними американського Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса, кількість зафіксованих випадків зараження коронавірусом Covid-19 у світі, досягла 83389.

В Україні підтверджених випадків зараження коронавірусом Covid-19 немає.