Який ґаджет подарувати своїй дівчині на 8 березня

Автор
816
Який ґаджет подарувати своїй дівчині на 8 березня

Навколо Міжнародного дня жінок дедалі більше запитань: святкувати чи не святкувати. Пропонуємо вам кілька цікавих ідей для подарунків.

Фітнес-браслет

Майже всі жінки слідкують за своєю вагою та красою свого тіла. В такому випадку фітнес-браслет – ідеальне рішення для подарунку дівчині, кохані чи дружині. Сучасні фітнес браслети мають чимало корисних функцій: рахують кроки, втрачені калорії, час тренування, а також відслідковують сон та іншу активність.

Окрім того, ґаджети мають цікавий дизайн і точно стануть корисним аксесуаром для представниць жіночої статі.

Фітнес-браслет коштує недорого, проте дозволяє долучитися до спільноти людей, які турбуються про власне здоров'я. Або принаймні вдають, що турбуються. Або намагаються переконати себе, що ось-ось почнуть турбуватися і перейматися.

Побутова техніка

Як би це банально не звучало, але деякі жінки мріють про новий міксер, тостер або бутербродницю. По-перше, це значно скорочує час, проведений на кухні, а по-друге, домагає радувати власних чоловіків смачними сніданками, обідами чи вечерями.

Якщо ваша дружина або дівчина хоч раз вам натякала, що було б добре мати подібний девайс у себе вдома, тоді ви точно вцілете в яблучко. До слова, тут навіть є де розгулятися: на ринку чимало цікавих пропозицій побутової техніки за доступною ціною.

Bluetooth-навушники

Цей подарунок підійде не лише дівчатам, але й всім, хто не уявляє свого життя без музики. Зручні та стильні аксесуари завжди в моді, а тому вони точно сподобаються новому власнику.

Бездротові технології вийшли на новий рівень і тому Bluetooth-навушники стали дуже популярними. На ринку існує безліч пропозицій за різними цінами, тому обрати точно буде з чого.

Xiaomi випустила розумну лампу з вбудованим обігрівачем

Щодо ціни, то вона також різна: від кількох сотень гривень до кількох тисяч. Тому при виборі подібних аксесуарів варто відштовхуватись від власних вподобань, бюджету та своїх очікувань. Приміром, AirPods обійдуться недешево, проте ви точно будете впевнені у їх якості. Окрім, Apple якісні Bluetooth-навушники можуть запропонувати Samsung, Sony, Xiaomi та Huawei.

Електронна книга

Дівчина з книгою – це романтично. А ще краще, якщо книга електронна: значить, її господиня йде в ногу з часом. На ринку наразі є чимало пропозицій за різними цінами. Проте при виборі електронної книги варто звернути увагу на кілька характеристик.