YouTube отримав п'ять нових функцій: що змінилося для користувачів

Автор
733
YouTube отримав п'ять нових функцій: що змінилося для користувачів

Компанія Google представила велике оновлення додатка YouTube для Android і iOS-пристроїв - які зміни чекають користувачів.

Компанія Google добряче попрацювала над поліпшенням додатком YouTube, щоб користувачі могли максимально ефективно його використовувати.

На своєму офіційному блозі компанія оголосила про великому оновленні програми для Android і iOS пристроїв. В результаті YouTube отримав п'ять нових функцій, які в основному стосуються сторінок з відео.

1. Розробники зробили більш оптимізованої сторінку програвача.

Тепер деякі елементи управління знаходяться у верхній частині плеєра - це спростить і прискорить роботу з додатком. Кнопку включення субтитрів і автоматичного програвання рекомендованих роликів тепер варто шукати у верхній частині екрану.

2. Додана підтримка жестів.

Щоб YouTube працював більш ефективно, розробники додали можливість управління жестами. Якщо ви хочете відкрити відео на весь екран - свайпніте вгору, хочете згорнути - свайпайте вниз.

3. Розподіл на глави.

У новому оновленні додали функцію розбивання роликів на глави, яка допоможе краще орієнтуватися в відео, дозволяючи переходити до потрібного моменту відео, повторно переглядати частина відео і т.д.

4. Підказки від YouTube.

Щоб поліпшити сприйняття відео, YouTube буде повідомляти, коли варто повернути телефон в горизонтальний режим або або відтворити відео в VR.

5. Нагадування на ніч.

Розробники додали в додаток новий інструмент, який дозволяє вам встановлювати нагадування в певний час. Наприклад, щоб припинити перегляд відео і піти спати. Ця функція допоможе вам керувати своїм часом на YouTube.

Відзначається, що оновлення стартувало з 26 жовтня і користувачі можуть починати оновлювати додаток у себе на смартфонах.