Українські спецпризначенці відбили у російських військ ще один цінний трофей (фото)

Читать на русском
Автор
12331
Трофей використають для боротьби з окупантами
Трофей використають для боротьби з окупантами. Фото naked-science.ru

ССО вдалося здобути зенітний ракетно-гарматний комплекс наземного базування "Панцирь-С1".

Українські спецпризначенці захопили "особливий" російський трофей — зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцирь-С1", який тепер наші військові використовуватимуть проти окупантів.

Операцію щодо захоплення потужної зброї провели Сили спеціальних операцій (ССО) Збройних сил України, йдеться на їх сторінці у Facebook.

"ССО працюють! Ще одна успішна операція, ще один "особливий" трофей: російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцирь-С1"", — розповіли про трофей спецпризначенці.

Трофейний "Панцирь С1" російської армії, який захопили українські спецпризначенці
Трофейний "Панцирь С1" російської армії, який захопили українські спецпризначенці
  • Панцирь-С1 — російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс наземного базування, який призначений для ближнього прикриття цивільних і військових об'єктів (у тому числі комплексів протиповітряної оборони великої дальності) від усіх сучасних і перспективних засобів повітряного нападу. Також може здійснювати захист об'єкта від наземних і надводних загроз.

Нагадаємо, що на 15-й день війни українська армія збила черговий російський штурмовик Су-25, який став для наших військових ювілейним — 50-м збитим літаком окупантів над територією України.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що станом на 10 березня армія окупантів втратила 12 тисяч особового складу, 335 танків, понад 1000 бойових броньованих машин та сотні одиниць іншої військової техніки.