Ізраїль допоможе Україні у повоєнному відновленні – член Кнесету на KJF-2023

Читать на русском
Автор
Зєєв Елькін
Зєєв Елькін

Ізраїльський досвід та технічні можливості допоможуть українцям відновити свою країну, сподівається член Кнесету

Держава Ізраїль повністю підтримує незалежність та територіальну цілісність України і надасть їй допомогу у післявоєнному відновленні.

На цьому наголосив Зеев Елькін, член Кнесету, голова фракції "Партії національної єдності", під час Kyiv Jewish Forum — 2023.

"Найближчими тижнями ми плануємо офіційну поїздку в Україну – першу після початку війни Росії проти України, з метою детальніше обговорити з керівництвом України можливості допомоги Ізраїлю Україні", — сказав він.

Елькін сподівається, що ізраїльський досвід та технічні можливості допоможуть українцям відновити свою країну.

"Хочу запевнити вас, що все, що від нас залежить у допомозі Україні під час війни і післявоєнного відновлення, ми зробимо", — додав член Кнесету.

Нагадаємо, вперше Київський єврейський форум (Kyiv Jewish Forum) відбувся у 2019 році, а його ініціатором є президент Єврейської конфедерації України, віцепрезидент Всесвітнього Єврейського Конгресу Борис Ложкін. Форум став щорічним, його традиційними учасниками є президенти України та Ізраїлю, члени парламентів та урядів, в тому числі Сенату і Палати представників США.

Цьогорічний форум приурочений до річниці початку повномасштабного російського вторгнення на територію України і проходить під гаслом «Stand with Ukraine». 

Центральним майданчиком Київського єврейського форуму цьогоріч став Вашингтон.

KJF організований у партнерстві з провідним єврейським світовим медіа Tablet. Медіапартнери: NV, Obozrevatel, РБК-Україна, Telegraf, Combat Antisemitism Movement.