PIN-UP Foundation запустив гуманітарний проєкт LINE-UP для швидкої допомоги українцям у прифронтових містах

Читать на русском
Автор
Жителі прифронтових територій все частіше звертаються за допомогою до фонду
Жителі прифронтових територій все частіше звертаються за допомогою до фонду

Волонтери Фонду регулярно фіксують свою активність у рамках проєкту

Благодійний фонд PIN-UP Foundation, який з минулого року допомагає постраждалим від воєнних дій українцям, почав реалізацію власного проєкту — LINE-UP. Команда волонтерів розвозитиме гуманітарну допомогу в прифронтові райони України.

До команди PIN-UP Foundation почастішали запити від місцевих громад прифронтових територій України на допомогу із забезпечення мешканців життєво-важливою продукцією. Для швидкого покриття ургентних потреб українців команда Фонду створила оперативний проєкт LINE-UP, до складу якого увійшли досвідчені волонтери. Вони закуповують необхідні товари, вибудовують найбезпечніший маршрут і розвозять гуманітарну допомогу по прифронтових громадах. PIN-UP Foundation допомагає українцям харчовими продуктами, гігієнічними товарами, медикаментами. За потреби Фонд задовольняє технічні потреби громад (генератори, старлінки, акумулятори). Проєкт LINE-UP покликаний надати людям відчуття підтримки, підвищити їх моральний дух та сприяти зміцненню єдності нації.

Перші поїзди волонтерів відбулися до Куп’янського району Харківської області у с.Курилівка, с.Новоосинове, с.Глушівка, с.Кругляківка, с.Сенькове, с.Синиха, с.Біле, с.Лісна стінка. Команда волонтерів PIN-UP Foundation доставила мешканцям сіл побутові, дитячі та медичні набори.

"Ми часто отримуємо запити від волонтерів, місцевих адміністрацій та просто українців, які мешкають на прифронтових територіях України. Тому запускаємо проєкт LINE-UP і покладаємо на нього великі надії. Ми прагнемо охопити якомога більшу кількість українців і забезпечити їх необхідними товарами. Сподіваємося, що наша команда зможе задовольнити всі найгостріші потреби українців", — прокоментувала президентка PIN-UP Foundation Марина Ільїна.

Волонтери Фонду ведуть регулярну фіксацію своїх активностей у рамках проєкту. Спостерігати за реалізацією LINE-UP можна на сторінці PIN-UP Foundation в Instagram.

Благодійний фонд PIN-UP Foundation об’єднує волонтерів і професіоналів, неурядові організації та світову спільноту цінностями, направленими на розвиток України. Фонд системно допомагає тим, хто цього найбільше потребує. Програми PIN-UP Foundation покликані підтримувати соціально незахищені категорії населення, сприяти розвитку освіти, спорту, охорони здоров’я та допомозі у відновленні України.