Зеленська приїхала до Вашингтона у вишиванці ручної роботи: скільки вона коштує

Читать на русском
Автор
1164
Володимир та Олена Зеленські у Вашингтоні Новина оновлена 09 липня 2024, 22:51
Володимир та Олена Зеленські у Вашингтоні

У гардеробі першої леді вишиванка з’явилася щонайменше у травні

Перша леді України Олена Зеленська для візиту до США обрала вишиванку бренду Gaptuvalnya. Відповідна модель називається "Яворівський чудоцвіт" і виготовляється вручну.

Знімками, на яких видно одяг дружини президента України, поділилася її пресслужба у своєму telegram-каналі. Візит Зеленських до США розпочався з відвідування Меморіалу жертвам Голодомору в Україні (1932-33), що розташований біля будівлі Конгресу.

Варто зазначити, що ця вишиванка не нова у гардеробі Олени Зеленської, оскільки вона вдягала її під час заходів до Дня вишиванки 16 травня.

Зеленська у вишиванці Gaptuvalnya 16 травня

На сайті Gaptuvalnya йдеться, що її орнамент натхненний "красою та самобутністю яворівської хустки". Купити таку ж можна за ціною майже 10 тисяч гривень.

В описі також зазначається, що кожна вишиванка зроблена вручну, а тому на пошиття може піти до 10 днів, оскільки компанія не тримає запасів. Крім чорного орнаменту, на сайті можна знайти і яскравіший варіант.

Нагадаємо, Зеленська назвала свій рецепт збереження психіки. За її словами, українцям важливо не просто дожити до Перемоги, а й зберегти нормальний стан психіки.