Окупований Крим спіткала нова катастрофа

Читать на русском
Автор
Окупований Крим спіткала нова катастрофа Новина оновлена 13 червня 2023, 12:10

Мешканці Армянська в окупованому Криму стривожені липкою іржею, яка покрила лише за ніч металеві предмети у квартирах та на вулиці.

Мешканці Армянська стривожені: металеві предмети у їхніх будинках та квартирах за ніч вкрилися липкою іржею. Містяни пишуть у соцмережах, що, ймовірно, це викиди із заводу "Кримський титан", і навряд чи вони корисні для здоров’я, передає "Крим.Реалії".

Місцеві жителі повідомляють, що їхні ключі від будинку, радіаторні решітки в автомобілях та будівельні інструменти на балконах покрилися іржею. Коментатори висувають різні версії того, що сталося.

Але всі вони не віщують мешканцям Армянська нічого доброго. Учасники обговорення зазначають, що незадовго до появи іржі жителі північного Криму скаржилися на специфічний запах та серпанок.

"Це катастрофа. Окупанти мовчать. Усі в іржі ― і на вулиці, і в квартирах. На асфальті у місті жирний наліт. Техніка виходить з ладу. У людей занепад сил, почалися алергічні реакції. Вже кілька днів триває", — повідомляє про ситуацію. у Twitter блогер Кримський Бандерівець.

Як повідомлялося раніше, температура води на Південному узбережжі впала через холодну течію, а Азовське узбережжя, яке зазвичай служить альтернативою для туристів на анексованому півострові, зазнало нашестя медуз. Деякі екземпляри досягають півметра.