КМДА оприлюднила заявки на марші до Дня Незалежності

Автор
КМДА оприлюднила заявки на марші до Дня Незалежності

КМДА почала отримувати заявки від громадських організацій на проведення маршів на 28-річницю Дня Незалежності.

У Київську державну міську адміністрацію надійшло вже 5 заявок від громадських організацій і товариств про проведення парадів і двох маршів з нагоди святкування в Києві 28-ї річниці незалежності України.

Про це повідомили в КМДА у відповідь на інформаційний запит УНН.

Станом на 8 серпня 2019 року в КМДА надійшло п'ять заявок на проведення акцій "Парад Нескорених" до Дня Незалежності України. Від громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону "Загін тероборони" Самооборона Києва ", БФ" Стіна народної пам'яті ", волонтерського об'єднання" Веста ", ГО" 1 Сотня Самооборони Майдану ", ГО" Форум порятунку ". У всіх" Парадах Нескорених "відзначається по 10 000 чоловік.

Відзначається, що Київське товариство політв'язнів і жертв репресій подало заявку на проведення "Маршу Переваги" до Дня Незалежності України. Зазначена кількість осіб - 70 осіб. Також ОС "Рух ветеранів України" планує провести акцію "Марш захисників", кількість учасників не вказується.

Крім того, подано заяву від посольства Латвійської Республіки в Україні на проведення акції "Балтійський шлях", під час якої заплановано живий ланцюг і виступи. Зазначена кількість осіб - 150 чоловік.

ГО "Добровільне творче товариство" "Київський живопис" планує провести мистецький фестиваль "Київський живопис" до Дня Незалежності України. Кількість осіб не вказується.

За інформацією КМДА, на площі Конституції і оглядовому майданчику в Маріїнському парку спецпроект "Сегодня" хоче провести зйомки спецвипуску новин з нагоди Дня Незалежності України з прямими включеннями.

У КМДА поінформували, що програма заходів, присвячена Дню Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України, буде оприлюднена на офіційному веб-порталі Київської міської влади після затвердження в установленому порядку.