Чиновника Госпродпотребслужби спіймали на хабарі

Автор
Чиновника Госпродпотребслужби спіймали на хабарі

Чиновник вимагав 13 тис. гривень за видачу документів підприємцю.

Головного спеціаліста Госпродпотребслужби в Дніпропетровській області викрито на хабарі. Про це УНН повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.

"Військова прокуратура Криворізького гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, при оперативному супроводі працівників Управління захисту економіки в Дніпропетровській області ДЗЕ Нацполіціі України, задокументувала факт одержання неправомірної вигоди головним спеціалістом Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів в Дніпропетровській області", - йдеться в повідомленні.

Названа дата засідання Кабміну

За даними прокуратури, за видачу дозвільних документів фізичній особі-підприємцю чиновник Держпродспожівслужби вимагав неправомірну вигоду в сумі 13 тис. Гривень.

При отриманні вказаної суми хабара, 12 серпня, головного спеціаліста затримали правоохоронці.

Сьогодні слідчі і прокурори проводять першочергові слідчі дії.

Військова прокуратура готує затриманому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Запоріжжі підполковник податкової міліції попався на хабарі в 300 тисяч гривень.