Київ увійшов до рейтингу міст, який вартий уваги туристів

Автор
Київ увійшов до рейтингу міст, який вартий уваги туристів

Столиця України все більше приваблює туристів історичними місцями та особливим колоритом. Відтак саме Київ радять відвідати у новому десятилітті.

Своєрідний рейтинг міст для туристів оприлюднив портал Big 7 Travel, з яким співпрацюють такі видання як Forbes, The Independent, The Daily Mail, Vogue та GQ. Київ опинився на 2 сходинці із 50 міст, які слід відвідати у новому десятилітті. За порадою експертів, туристам не варто зупинятись тільки на огляді столиці, а податись у Чорнобиль.

"Ця дивовижно різноманітна, культурно багата і захоплива країна – значно більше, ніж ви коли-небудь очікували. Спектр кави і барів в Києві тільки починає розвиватися, тож чекайте сплеск в 2020-их роках. Відвідайте також зону відчуження в місті Чорнобиль, яка захоплює дух, щоб дізнатися про ядерну катастрофу, руйнівні наслідки якої досі відчуваються в суспільстві", – йдеться в описі.

Окрім цього, у першій десятці пропонованих міст можна побачити такі знамениті серед туристів країни, як США, Австралію, Північну Ірландію та Сінгапур. Які міста увійшли до лідерів рейтингу – дивіться у списку.

10 міст, які варто відвідати в новому десятилітті: рейтинг

Гваделупа, Кариби

Київ, Україна

Бостон, Массачусетс, США

Сан-Хосе, Коста-Ріка

Новий Орлеан, Луїзіана, США

Мельбурн, Австралія

Белфаст, Північна Ірландія

Салар де Уюні, Болівія

Острів Капіто, Нова Зеландія

Сінгапур

Відомо, що Big 7 Travel – це онлайн-сервіс для туристів, на який працюють експерти з різних куточків світу. Портал публікує цікаву інформацію для туристів, оцінюючи дані про 7 континентів та оглядаючи найкращі локації. Київ не вперше фігурує на сайті онлайн-сервісу. Раніше його представники опублікували найпопулярніші місця для фото у столиці. До списку увійшли: Києво-Печерська Лавра, Михайлівський собор, Майдан Незалежності, Бесарабський ринок, Арка дружби народів та Батьківщина-Мати.