У восьми областях України закрили школи на карантин

Автор
У восьми областях України закрили школи на карантин

Школи у вісьмох областях України призупинили навчання в зв'язку зі спалахом грипу.

Школи восьми українських областей закрили на карантин через спалах захворювань на грип, повідомило "Громадське".

Як повідомляє "Громадське" на своєму сайті в понеділок увечері, всі школи закрито в Одесі, Житомирі, Добропіллі, Покровському, Селидовому, Мирнограді, Новогродівці, Лимані та Мангушському районі Донецької обл. 

Окрім того, тимчасово призупинено навчання у дев'яти школах у Маріуполі та Краматорську (Донецька обл.); у Сумах та Лебедині, а також чотирьох районах Сумської обл. - 15 шкіл; у 13 школах у Барському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Мурованокуриловецькому й Тиврівському районах (Вінницька обл.); семи школах Камінь-Каширського, Маневицького, Луцького та Горохівського районів (Волинська обл.); у 39 школах Рівненської обл.; 51 класі 27 шкіл Запорізької області, з яких 23 школи Запоріжжя.

ВООЗ дала поради, як вберегтися від коронавірусу (інфографіка)

Комітет з надзвичайних ситуацій ВООЗ оприлюднив свої висновки та рекомендації щодо коронавірусу.

Як повідомлялося раніше, "Медики та органи охорони здоров’я повинні надавати мандрівникам інформацію для зменшення загального ризику ГРВІ через туристичні клініки, туристичні агенції, оператори з транспортування та в пунктах пропуску. Усі країни повинні бути готові до стримування, включно з активним спостереженням, раннім виявленням, ізоляцією та управлінням справами, відстеження контактів та запобігання подальшому поширенню інфекції 2019-nCoV", - йдеться у повідомленні.