На Тернопільщині грабіжники пограбували сім’ю фермера

Автор
На Тернопільщині грабіжники пограбували сім’ю фермера

На Тернопільщині грабіжники зв’язали сім’ю фермера та винесли з будинку гроші та коштовності.

У Тернопільській області троє грабіжників, зв’язавши вночі сім’ю фермера, винесли з будинку понад 265 тис. грн готівки, а також коштовності, вартість яких наразі встановляється.

Як повідомили в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, розбійний напад стався в Лановецькому районі сьогодні, 29 січня, близько 3-ї години ночі.

За словами потерпілих, вночі у спальню господарів житла увірвалися троє невідомих, зв'язали скотчем руки чоловікові й дружині. В іншій кімнаті їхній син почув шум і сховався під ліжко, проте зловмисники найшли його і також зв'язали.

На Житомирщині випав сильний сніг

В руках нападників були лом, бити та револьвер. Пригрозивши насиллям, грабіжники з’ясували, де господарі тримають гроші. В результаті, невідомі забрали майже на 265 тис. грн, а також коштовності, загальну вартість яких слідчі ще з’ясовують. Зловмисники також заволоділи цифровим носієм, на який записувалися дані з камер відеоспостереження. Собаку, яка охороняла будинок, грабіжники отруїли перед тим, як увірвалися в будинок.

Поліцію після грабунку викликав син потерпілих, який зумів звільнитися.

За даними постраждалого сімейства, нападники розмовляли українським суржиком.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 187 ч. 3 ККУ (розбій). Правоохоронці опитують мешканців району, розшукують нападників, опрацьовуючи камери відеоспостережень. Принагідно просять усіх, кому відома будь-яка інформація про нападників, телефонувати на лінію «102».