Один із закарпатських телеканалів припинив своє мовлення

Автор
Один із закарпатських телеканалів припинив своє мовлення

Канал пов'язують із закарпатським політиком Віктором Балогою.

На Закарпатті припинив мовлення супутниковий телеканал “Сіріус”, який був зареєстрований у 2016 році, а став працювати з 2017 року.

Про це повідомляє ІМІ.

“Припинив мовлення супутниковий телеканал “Сіріус” (Мукачево, Закарпатська область), який був зареєстрований у 2016 році, а став працювати в етері із 2017 року. Станом на початок лютого картинка телеканалу недоступна в стрімінгових сервісах, немає трансляції і безпосередньо на офіційному сайті мовника. На сайті поява останньої новини датується 20 січня, на ютуб-сторінці останнє відео завантажено два тижні тому. На сторінці телеканалу у фейсбук оновлення востаннє зафіксовано 21 січня,” - йдеться в повідомленні.

Представник ІМІ в Закарпатській області зателефонував до компанії, де жінка, яка назвала себе колишнім директором компанії, категорично відмовилася від будь-яких коментарів і попросила нічого не писати про факт закриття та “залишити в спокої”. Своє ім’я жінка не назвала.

Як повідомляють в ІМІ, у вересні 2019 року місцеве інтернет-видання pmg.ua, посилаючись на власні джерела, повідомило, що в серпні всі авторські програми телеканалу закрито, практично весь колектив звільнено.

Проте принаймні до кінця 2019 року телеканал був в ефірі та випускав теленовини, а публічних заяв щодо звільнення від працівників телекомпанії не зафіксовано.

Синоптики попереджають про лавини в Карпатах

Як повідомляв ІМІ, юридична назва компанії – ТОВ “Сіріус Медіа Продакшн”, засновником якої, за даними аналітичної системи YouControl, є Роман Поворозник. Людина з таким іменем, за даними ресурсу rada.oporaua.org, була серед помічників депутата Віктора Балоги, власне через цей факт останнього називали реальним власником медіаресурсу.

ТОВ “Сіріус Медіа Продакшн” у 2016 році отримало від Нацради з питань телебачення та радіомовлення ліцензію на супутникове мовлення. Згідно з інформацією регулятора, канал мав формат культурологічно-просвітницький, а також сімейний та фільмопоказ.

Чи відновить роботу телекомпанія невідомо.