На Донбасі ворог п'ять разів порушив "тишу", втрат немає

Автор
На Донбасі ворог п'ять разів порушив "тишу", втрат немає

Збройні формування Російської Федерації за минулу добу п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

За минулу добу незаконні збройні формування 5 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"10 лютого озброєні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

Два ворожих обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме поблизу Красногорівки - зі стрілецької зброї, неподалік Павлополя - зі станкового протитанкового гранатомета - 5 пострілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли наших позицій, а саме в районі Оріхового - зі станкового протитанкового гранатомета - 4 постріли, поруч з н.п. Хутір Вольний - з ручного протитанкового гранатомета, неподалік Новолуганського - з автоматичної станкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

"Дикий Захід": терористи вбили 30 осіб на півночі Нігерії

"З початком поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає", - додали в штабі.