У Києві підприємець ухилився від сплати податків на суму понад 58 млн грн.

Автор
У Києві підприємець ухилився від сплати податків на суму понад 58 млн грн.

З метою забезпечення відшкодування збитків завданих інтересам держави на майно підприємця на суму 5,2 млн грн накладено арешт.

Прокуратура Києва направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо підприємця за фактом умисного ухилення від сплати податків на суму понад 58 млн грн.

"Прокуратура міста Києва направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо керівника приватного товариства за ч. 3 ст. 212 КК України за фактом умисного ухилення від сплати податків на суму понад 58 млн грн під час продажу за заниженою вартістю елітного нерухомого майна, розташованого в центрі столиці на вулиці Хрещатик", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Зазначається, що з метою забезпечення відшкодування збитків завданих інтересам держави на майно підприємця на суму 5,2 млн грн накладено арешт, а також прокурором заявлено цивільний позов про відшкодування 58 млн гривень збитків.

У Києві побили ветерана АТО, який грав за молодіжну збірну

"Найближчим часом відбудеться підготовче судове засідання, підтримання публічного обвинувачення здійснюватимуть прокурори столичної прокуратури", - йдеться в повідомленні.