У Києві сталося ДТП за участю маршрутки (Відео)

Автор
У Києві сталося ДТП за участю маршрутки (Відео)

Водій маршрутки запевняє, що такі ушкодження автомобілі зазнали внаслідок того, що Audi виїхало на зустрічну смугу, щоб об’їхати трамвай, де виходили люди.

У Києві на трамвайних коліях зіштовхнулися легковик Audi та маршрутка №587 з пасажирами, серйозно травмовані четверо людей. Про це повідомляє “Київ Оперативний”.

“Близько 21:30 на перехресті Кирилівської та Хвойки сталася серйозна ДТП: легковик Audi vs маршрутка Богдан, що курсує маршрутом №587. На поточний момент відомо, що внаслідок аварії серйозно травмувалися 4 осіб, серед яких і вагітна жінка, яка знаходилася в Audi”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, поки слідчі поліції встановлюють причини аварії. Але видно, що у Audi пошкодження задньої частини, а у маршрутки - передньої.

У Кременчуку на тиждень продовжили карантин

Водій маршрутки запевняє, що такі ушкодження автомобілі зазнали внаслідок того, що Audi виїхало на зустрічну смугу, щоб об’їхати трамвай, де виходили люди. Потім водій Audi побачив маршрутку і почав крутити кермо, від чого його занесло задньою частиною у маршрутку.

“Свідки кажуть, що водій Audi “бухущий в зюзю”, - зазначає “Київ Оперативний”.