Окупанти на Донбасі порушували тишу, використовували заборонену зброю

Автор
Окупанти на Донбасі порушували тишу, використовували заборонену зброю

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Упродовж цієї доби російські окупаційні війська п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Про це повідомляє штаб ООС.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснив три обстріли по наших позиціях, а саме: поруч з Лебединським – з міномету калібру 82 мм бойовики випустили 7 мін, а також вели вогонь з великокаліберного кулемету; двічі неподалік Мар’їнки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Окупанти випустили 20 мін по українських позиціях

"Два ворожі обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: у районі населеного пункту Новолуганське – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Кримського – зі 120-мм міномету -20 мін", - додали у штабі.