На Миколаївщині двоє людей загинуло через вибух у гаражі

Автор
На Миколаївщині двоє людей загинуло через вибух у гаражі

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини вказаної події, очікуються на висновки фахівців. Слідчі дії тривають.

На Миколаївщині правоохоронці розслідують обставини вибуху під час робіт у приватному гаражі, в результаті якого загинули 32-річний та 49-річний чоловіки, ще один у тяжкому стані перебуває в лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«20 лютого близько 16:30 до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних гаражів, розташованому по вул. Коротченко у м. Первомайськ стався вибух. Внаслідок нього двоє чоловіків загинули, а ще один отримав тяжкі травми», - йдеться у повідомленні.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські з’ясували, що троє місцевих мешканців в гаражі варили зварювальним апаратом паливний бак вантажного автомобіля від дизельного пального. В результаті проведення таких робіт стався вибух: 32-річний власник гаража від отриманих травм загинув на місці, двоє інших чоловіків 29-ти та 49-років з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до реанімаційного відділення місцевої лікарні, де упродовж години старший із постраждалих помер.

Протести на Львівщині: Богуцька попросить Баканова відкрити справу

Інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.