Водіїв попередили про мокрі дороги та сніг

Автор
Водіїв попередили про мокрі дороги та сніг

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено".

Автомобільні дороги державного значення в Україні на ранок вівторка, 25 лютого, в основному мокрі, місцями спостерігається ожеледиця, на перевалах - сніг. Проїзд основними дорогами забезпечено. Про це повідомляє пресслужба Укравтодору.

"Станом на 6:00 25 лютого місцями невеликий сніг у Закарпатській і Львівській, сніг з дощем у Черкаській і Луганській, дощі у Волинській, Запорізькій і Донецькій областях, на решті території без опадів. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, у Закарпатській області місцями засніжене, у Хмельницькій та Київській областях місцями ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

На більшості перевальних ділянках доріг, як зазначається, - сніг. Стан покриття мокрий, на Вишківському місцями засніжений.

"Внаслідок проходження активного циклону минулої доби, 24 лютого, що супроводжувався випаданням снігу (до 10 см) в північних та північно-східних областях, на дорогах державного значення виконуються роботи з очистки покриття від снігу, проводиться обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - додали дорожники.

Нагадаємо, 25 лютого в Україні від 4° морозу до 12° тепла.